ZO!34 start televisieserie ‘Ik Val Op’

3 juli 2019

In de nieuwe televisieserie Ik Val Op, gaat ZO!34 in gesprek met drie jonge Zuidoost-Drenten die zich scharen onder de LHBT+-gemeenschap. Emke bijt het spits af met haar verhaal.

Emke weet al vanaf jonge leeftijd dat ze op vrouwen valt. Toen ze haar huidige vriend leerde kennen, ontdekte ze ook op mannen te vallen. In de eerste aflevering van Ik Val Op vertelt Emke over de reacties vanuit haar kerk op haar biseksuele geaardheid. Daarnaast praten we over de reacties vanuit haar omgeving en hoe Zuidoost-Drenten reageren.

Vanaf maandag 1 juli is de eerste aflevering van Ik Val Op iedere werkdag om 19.30uur en 21.30uur te zien op ZO!34-TV. Iedere week wordt in aanloop naar het Regenboogfestival op 27 juli een nieuwe aflevering van Ik Val Op vertoond.

Check hier de aflevering!