Regenboogfestival krijgt tweede editie

10 augustus 2022

Nu we met elkaar het corona virus enigszins onder controle hebben is het de hoogste tijd om de draad weer op te pakken. De eerste editie van het regenboogfestival is inmiddels alweer 3 jaar geleden maar zaterdag 27 augustus is het dan eindelijk tijd om opnieuw de liefde te vieren met zn allen.

Het regenboogfestival is een kleurrijk feest met een serieuze boodschap. Iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij wil zijn. Of je nu homo, lesbienne, transseksueel of iets anders bent. Laten we elkaar accepteren zoals we zijn. Daar wordt de wereld een stukje mooier van.

De tweede editie van het regenboogfestival zal plaatsvinden van 18.00 tot 24.00 uur op het raadhuisplein in Emmen. Net als in 2019 liggen er grote roze opblaasflamingo’s op het water, zijn er verschillende activiteiten en unieke optredens. Uniek gaat het zeker worden dit jaar want de hoofdact van het festival zijn de 5 sensationele dragqueens Vanessa van Cartier, My Little Puny, Keta Minaj, Tabitha en Deedee Janssen.

dragtastic4

Nadat ze met hun spectaculaire show Emmen ondersteboven hebben geblazen zijn we nog niet van ze af. Bekende Emmenaren Guido Rink, Hans ten Cate, Leon Moorman en Reza Malekzade zullen door de 5 queens worden omgetoverd tot echte dragqueens en zullen de strijd met elkaar aan gaan om uit te vechten wie de beste dragqueen van Emmen is.

Ook zullen er optredens zijn van oa Raffaela en Pieter van der Zweep en zal DJ Jeff Free komen draaien.